Samenwerken

Hallo, welkom bij mijn mamablogsite Niet volgens boekje! Ik ben Geke Douw, moeder van drie kinderen, influencer en publicer bij deze blog. Niet volgens boekje is een online magazine over ouderschap op je eigen manier. De blogs die geplaatst worden zijn voor een breed publiek met als belangrijkste doelgroep: vaders en moeders met kinderen in de leeftijd van baby’s tot en met schoolkinderen. Ook de social media kanalen worden veelal gevolg door deze doelgroep.

Wil je samenwerken? Leuk! Verschillende bedrijven gingen je al voor! Denk dan bijvoorbeeld aan de Kleine Keuken, Drukwerknodig, Vtech en nog veel meer! Hieronder lees je de mogelijkheden en trek gerust aan de bel als je iets wil weten! Mijn mailadres is: info@nietvolgensboekje.nl. Een DM sturen via mijn Instagramaccount is vaak ook effectief. 😉

Manieren van samenwerken

Ik kan je verschillende manieren van samenwerken aanbieden:

  • Samenwerken kan in de vorm van een betaalde promotieblog over jouw jouw site en/of product.
  • Ik kan een review voor je doen van een product, eventueel in combinatie met een winactie.
  • Een gastblog is (bijna) altijd welkom.
  • Ook online adverteren op maat is in overleg een mogelijkheid.
  • En last but not least bied ik een mooie fotoservice aan! Hieronder lees je daar meer over.

Fotoservice

Je hebt eigenlijk nooit genoeg mooie foto’s van de producten die jij verkoopt. Zeker niet als je via Instagram je producten op een leuke en vrolijke manier onder de aandacht wil brengen bij jouw doelgroep. Daarom bied ik deze superleuke en superhandig fotoservice aan! Hoe gaat het in zijn werk? Nou zo. Jij stuurt het product waar jij mooie foto’s van wil naar mij op. Ik maak met mijn semiprofessionele camera een flink aantal mooie foto’s, denk bijvoorbeeld aan foto’s van het product zelf, maar ook foto’s waarop te zien is dat het product gebruikt wordt. Twee foto’s hiervan gebruik ik om via mijn eigen Instagramaccount jouw bedrijf en product te promoten. Deze twee foto’s stuur ik je ook gratis op en mag je gebruiken. Daarnaast kun je voor een kleine prijs extra foto’s bestellen, bijvoorbeeld voor je eigen fotobibliotheek. Jouw voordeel bij deze service is dus tweeledig: het eerste is de promotie van jouw bedrijf en product en het tweede is dat jij weer een aantal mooie foto’s hebt die je kunt gebruiken voor je bedrijf en je eigen social media kanalen.

Mijn bereik, prijzenlijst en portfolio

Het bereik van Niet volgens boekje is natuurlijk niet alleen op de blog zelf, ook de social media kanalen dragen hun steentje bij. Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Promotie is mogelijk via deze blog in combinatie met de social media kanalen, maar het is ook mogelijk om alleen de social media kanalen in te zetten. Heb jij interesse in een samenwerking? Vraag gerust mijn mediakit met de cijfers van mijn bereik en mijn prijzenlijst en daarbij kan ik je een inkijkje geven in mijn portfolio van productfoto’s die ik voor bedrijven maakte.

Een samenwerking is altijd maatwerk. Ik vind het belangrijk dat een samenwerking van beide kanten goed voelt.

Zou je eventueel willen samenwerken? Stuur gerust een mailtje, dan kunnen we in overleg over wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ik geef je nogmaals mijn mailadres: info@nietvolgensboekje.nl. En een DM sturen via Instagram kan dus ook! Spreek ik je? Tof!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial