Weegschaap Boef en Aap
Creatief / Spelen

Win deze weegschaal voor de echte onderzoekers en avonturiers

Door de modder lopen, klimmen in bomen, hutten maken. Kortom: ravotten. Mijn jongens kunnen er wat van! Ze vinden het fantastisch om naar de natuur te gaan om daar te spelen, maar ook om te onderzoeken. Ze willen weten hoe het kan dat blaadjes verkleuren en dan van de bomen vallen of ze willen op zoek naar visjes en willen weten of ze grassprietjes kunnen eten. En weet je? In de natuur is ook zoveel te ontdekken! Daarom mochten wij van Boef en Aap een superstoere weegschaal uitproberen en ook jij kan er eentje winnen voor jouw onderzoeker! Lees dus snel verder.

Boef en Aap

Ken jij Boef en Aap al? Ik ken de site nu zo’n anderhalf jaar en ik vind het echt een leuke webshop. Ze verkopen superleuk en vrij uniek speelgoed. Speelgoed dat gericht is op avondtuurlijke kinderen. Kinderen die graag dingen maken of het liefst dingen willen onderzoeken. Mijn favoriete categorieën bij Boef en Aap zijn ‘gereedschap voor kinderen’ en ‘hutten bouwen’. In deze twee categorieën vind je stoer gereedschap en andere materialen waar kinderen dingen mee kunnen maken en kunnen ontdekken. Vroeger kregen de kinderen, vooral de jongens natuurlijk, met de paplepel ingegoten hoe je dingen met je handen kon maken. Tegenwoordig is dat veel minder. Jammer is dat, want ook dat hoort bij de ontwikkeling van kinderen.

Unboxing

Wij mochten van Boef en Aap de weegschaal met twee transparante emmers uitproberen die in de serie Kids at Work hoort. In deze serie vind je onder andere gereedschap voor kinderen, maar bijvoorbeeld ook katrollen en touwen en dus ook deze weegschaal. Je kunt het bijvoorbeeld aan een boom hangen, de emmers eraan hangen en het onderzoeken kan beginnen. De weegschaal bestaat dus uit het hout van de weegschaal zelf, een blauw stevig touw en drie karabijnhaken. En daarbij horen dus ook twee transparante emmers die je aan twee karabijnhaken kunt hangen.

Wat vonden wij ervan?

Ik ben, gewapend met mijn oudste zoontje en de weegschaal naar het bos gegaan. Mijn zoontje vond het echt een tof avontuur. Hij had helemaal bedacht hoe de weegschaal moest komen te hangen en wat we er in moesten doen. We zijn er al onderzoekend achter gekomen dat als je in het ene emmertje dennenappels doet dat al snel veel zwaarder is dan de takjes in het andere emmertje. Hoewel de takjes meer lijken. Interessante conclusie vonden we zelf. Natuurlijk moest het water ook onderzocht worden en dat kan je doen als je één van de emmertjes loshaalt van de weegschaal. Helaas lukte het niet om een visje te vangen, maar we moesten wel concluderen dat het water erg troebel was en we vroegen ons af of vissen hier wel doorheen konden kijken. Kortom, ik zag aan mijn zoontje dat dit speelgoed zoveel los maakt en hem zoveel plezier geeft in de natuur. Dat is toch super waardevol! En ook heel leuk voor bijvoorbeeld een BSO!

Winactie

Ik vind het zo leuk om te zeggen dat jij ook een weegschaal kan winnen. Dus heb jij of ken jij ook zo’n onderzoeker in de dop? Doe dan mee met deze winactie! Dit moet je doen om kans te maken:

Verplicht:

Dit kun je doen om extra kans te maken:

Lees ook de actievoorwaarden voor deze winactie!

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Marian B
3 december 2020 bij 10:38

Wat leuk! Mijn zoon en dochter zijn beide echte onderzoekers. Van dit soort dingen hou ik wel als moeder en juf. Uiteraard gaat de weegschaal ook een keer mee naar school. Je kunt er genoeg dingen mee doen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winactie Jaak de Bonenstaak

21 november 2020

Een nachtje met een peuter

27 november 2020

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: