Jaak de Bonenstaak
Creatief / Spelen

Winactie Jaak de Bonenstaak

De speelgoed van het jaar verkiezingen zijn geweest en in de categorie 4 & 5 jaar is de winnaar: Jaak de Bonenstaak! En guess what? Jij kan hem winnen! Lees snel verder over dit superleuke spel en hoe je hem kunt winnen!

Jaak de Bonenstaak

Bij het spel Jaak de Bonenstaak moet je de afbeelding bouwen zodat Jaak via de Bonenstaak naar het kasteel in de wolken kan klimmen. Er zitten 60 verschillenden puzzels in. De puzzelstukken kantelen zodat ze op hun plek kunnen vallen, dus voordat je kind een stukje plaatste moet hij/zij eerst goed nadenken of dat wel handig is. Dit spel is supergoed omdat het kinderen uitdaagt goed van te voren na te denken en het stimuleert het ruimtelijk inzicht. Het spel is ook mooi en vrolijk vormgegeven. Bovendien zit in deze doos ook nog een prachtig prentenboek. Niet voor niks is het speelgoed van het jaar geworden!

Jaak de Bonenstaak

SmartGame

Jaak de Bonenstaak de luxe is een smartgame. Wij thuis zijn hier dol op SmartGames. Het zijn spellen die kinderen in hun eentje kunnen spelen waarbij kinderen worden uitgedaagd na te denken en puzzels op te lossen. SmartGames zijn er voor alle leeftijden, deze is dus heel geschikt voor onze vier- tot zevenjarigen. De opgaven bij de SmartGames zijn altijd in verschillende niveau’s. Van goed te doen voor de wat jongere kinderen tot echt moeilijk voor volwassenen soms.

Jaak de Bonenstaak

Win Jaak de Bonenstaak!

Wil jij Jaap de Bonenstaak winnen? Doe dan mee met deze winactie. Dit moet je doen:

Wil je extra kans maken? Dat kan als je een of meerdere acties hieronder doet:

  • Tag zoveel mogelijk mensen onder het Facebookbericht en/of onder het Instagrambericht. Voor elke tag doe je een keer extra mee.
  • Doe zowel via Facebook als via Instagram mee.
  • Deel het Facebookbericht en/of het Instagrambericht op je eigen tijdlijn/stories.
  • Volg Niet volgens boekje op Mamaplaats.

Lees ook de actievoorwaarden voor deze winactie!

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Trotsema fati
21 november 2020 bij 20:08

Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen die dol zijn op SmartGames❤Femke Dekker
22 november 2020 bij 06:46

Wij zijn wel heel benieuwd naar dit spel. Ik had er al eerder wat over gelezen en ik denk dat het hier bij mijn 4 kids wel in de smaak gaat vallen!Miekske Dingens
22 november 2020 bij 17:59

Heel benieuwd hiernaar! Maak graag een kans voor ons zoontje!!!Marian B
26 november 2020 bij 10:26

Dat ziet er leuk uit. Ik noem mijn zoontje altijd gekscheren Sjaak de bonenstaak, dus dit spel is wel toepasselijk 😉 Hij houdt van Smartgames, ik ben er zelf ook wel benieuwd naar dus ik doe graag mee!Jolijn
26 november 2020 bij 21:08

Super leuk! Ik maak graag kans (:Sjoerd hendrikse
29 november 2020 bij 20:52

Dit ziet er wel heel leuk uit zeg! Het lijkt me een heel leuk spel om met mijn dochters te spelen! 😃

1 december 2020 bij 14:53

Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje die thuis graag een spelletjes spelen en ook nog behoorlijk fanatiek zijn. Zou ze graag met dit leuke spel willen verrassen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: