Pyjama's
Baby / Kinderen / Kleuter / Peuter / Schoolkind

Mooie en lekkere pyjama’s van Kinderpyjamawinkel

Waar de kinderen afgelopen zomer het liefst in hun hemd en onderbroek in bed lagen, willen ze nu het liefst weer een lekkere lange pyjama aan. En gelijk hebben ze. Mijn kinderen mochten pyjama’s van kinderpyjamawinkel. En ja, die wilden ze natuurlijk niet meer uit, haha.

Kinderpyjamawinkel

Kinderpyjamawinkel.nl is een webshop voor superleuke pyjama’s voor kinderen. Hun collectie is heel uitgebreid. Ze hebben pyjama’s voor baby’s, maar ook voor tieners en alles wat daar tussen zit. Ze hebben zomer- en winterpyjama’s en ook pyjama’s van biologische materialen gemaakt. Daarnaast verkopen ze ook lekker warme sloffen en dekbedovertrekken. Wat ik zelf superleuke artikelen vind, is de onesie pyjama’s met flapjes op de billen, zodat het verschonen of het toiletbezoek mogelijk is zonder dat de hele pyjama uit moet. Grappig toch? Klik op het plaatje hieronder om te zien hoe die er uit zien.

Goede kwaliteit

De eigenaresse van deze webshop is Rilana. Ze vertelt dat ze het belangrijk vindt dat kinderpyjama’s mooi maar ook van goede kwaliteit zijn. Zo voelen kinderen zich lekker in hun bed waardoor ze ook lekkerder kunnen slapen. Ook helpt een leuke pyjama bij het gevoel van veiligheid als ze bijvoorbeeld gaan logeren.

Wat vinden wij?

Wij mochten een aantal pyjama’s uitproberen. Voor elk kind eentje. De jongens hadden een superleuke pyjama met een breedbekkikker. Ze vonden vooral de lapjes op de knieën mooi, en eerlijk is eerlijk, die zijn voor jongens niet geheel overbodig. Mijn dochtertje had een hele schattige nachtjapon in de flamencostijl. Echt, zo leuk! Zij voelde zich echt een prinsesje! Je voelt dat de pyjama’s inderdaad van goede kwaliteit zijn. Ze zijn lekker elastisch en sluiten goed aan, dat ligt wel zo lekker in bed. Wat ik zelf ook handig vind: je kunt de kledingstukken bestellen op hun eigen site zelf, maar kinderpyjamawinkel is ook partner van bol.com, dus je kunt daar ook je pyjama’s kopen. De kinderen vonden ze in elk geval zo leuk en lekker zitten dat ze de pyjama’s niet meer uit wilden trekken.

Lees ook: Drukke ochtendspits? Dit kan helpen

Deze blog is een samenwerking tussen Kinderpyjamawinkel en Niet volgens boekje.

Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekent dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leven met chronische pijn

5 november 2020

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: