Stelten
Creatief / Spelen

Review stelten van Villa Sabe

Eerst zelf van het huis naar de straat, toen op de straat naar de bocht en als laatste de hele lengte van de straat heen en weer. Ik heb vroeger heel wat afgelopen op stelten. Ik stelde mezelf elke keer een nieuw doel. Villa Sabe heeft een uitgebreid assortiment voor kinderen, van ontzettend snoezige kleding tot stoer buitenspeelgoed. En in deze blog lees je ook hoe je maar liefst 15% korting kunt krijgen op het hele assortiment! Lees dus snel verder.

Villa Sabe

Ken jij Villa Sabe al? Dat is een webshop helemaal vol met prachtige spullen voor de kinderen. Van speelgoed tot kleertjes, inrichting en verzorging. Ze verkopen er prachtige merken zoals Maileg, Mac Ilusion, Poppie rotan en bijvoorbeeld Plan toys. Het gaat hier om mooie, stijlvolle en duurzame producten. Ik heb zelf als ik op hun site kom dat ik al helemaal vrolijk word en zin krijg om te spelen, haha. Het is allemaal zo mooi! Wat ook heel handig is, is dat de site heel overzichtelijk is waardoor je snel kunt vinden wat je zoekt. Ik zou zeggen, neem gewoon even een kijkje.

Stelten

Buitenspeelgoed

Buiten spelen is voor kinderen natuurlijk heel belangrijk, het is gezond en leerzaam. Goed en leuk buitenspeelgoed helpt om kinderen lekker buiten te laten spelen. Op de site van Villa Sabe heb je een kopje ‘outdoor’. Klik hier, ga naar ‘speelgoed’ en dan naar ‘outdoor’. Daar staan een aantal supergave producten voor kinderen om buiten mee te spelen. Daar staan ook de stelten die wij mochten reviewen.

Stelten

Heb jij vroeger met stelten gespeeld? Ik dus wel en ik vond het heel leuk. Voor mij was het ook heel goed, want ik ben van mezelf nogal klungelig en de stelten hebben me geholpen om mijn balans goed te kunnen houden. Wij mochten dus de stelten van Villa Sabe proberen en wij zijn enthousiast! Toen mijn zoontjes zagen wat het was zeiden ze: “Dat is handig bij ‘de vloer is lava’, haha”. Het is erg handig dat de voetjes van de stelten makkelijk in hoogte verstelbaar zijn, zo kun je de stelten aanpassen op de lente en niveau van jouw kind. Het materiaal is mooi en stevig. We konden dus samen naar buiten! Het viel voor mijn kinderen nog niet mee, maar na een tijdje oefenen werden er zowaar een paar stapjes gezet. En o ja, ze zijn ook gevallen, maar dat hoort bij het opdoen van ervaringen. 😉 En toen de jongens vroegen of ik het zelf wilde doen bleek ik het gelukkig nog te kunnen, hoe leuk!

Stelten

Korting!!!

Ben jij ook zo enthousiast geworden over de producten van Villa Sabe? Dan heb ik goed nieuws. Als je je inschrijft op hun nieuwsbrief krijg je 15% korting op je eerste aankoop. Leuk hè! Klik hier om je in te schrijven en je bestelling te doen.

Lees ook: 12 manieren om te wandelen met kinderen

Deze blog is een samenwerking tussen Villa Sabe en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Knutselen met kastanjes

26 oktober 2020

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: