Oogi
Creatief / Spelen

Winactie en review Moluk Oogi Familie

Frutselen, friemelen, dingen proberen. Daar zijn mijn kinderen, en waarschijnlijk heel veel andere kinderen met hen, heel goed in. De Moluk Oogi Familie is ontzettend leuk speelgoed voor kinderen die houden van dingen uitproberen en mijn kinderen mochten dat testen. En weet je wat zo leuk is? Ik mag van Speeltastisch ook een setje weggeven. Lees dus snel verder wat het is, wat wij er van vonden en hoe jij dit superleuke speelgoed kunt winnen.

Speeltastisch

Ken jij de winkel Speeltastisch? Speeltastisch heeft een heel gezellige winkel in het centrum van Zeewolde. Maar goed, niet iedereen komt geregeld even in het centrum van Zeewolde. Gelukkig heeft Speeltastisch ook een webshop. Ik vind het zelf zo’n leuke webshop! Een tijd geleden mochten we van Speeltastisch een setje van Makedo reviewen. In deze blog voor meer over Makedo. De webshop van Speeltastisch heeft echt heel leuk speelgoed voor de jongere en ook de wat oudere kinderen. Kenmerkend aan hun assortiment is dat het speelgoed de fantasie van de kinderen prikkelt. Iets wat heel gezond is voor kinderen. Zo komt de Moluk Oogi Familie uit een serie open end speelgoed, want betekent dat het niet vaststaat wat kinderen ermee moeten doen maar dat ze uitgedaagd worden dit zelf te bedenken.

Oogi

Moluk Oogi Familie

De Moluk Oogi Familie is een setje van vier poppetjes (twee grote en twee kleine) met zuignapjes als handjes, voetjes en hoofd. Zoals ik hierboven al noemde komt dit speelgoed uit een ‘open end speelgoed’ serie. Dat betekent dat het niet van tevoren al vast staat wat de kinderen daar mee kunnen doen, maar dat de kinderen dat zelf kunnen bedenken. Daardoor is er heel veel mogelijk. In het filmpje hierover zie wat het is en wat kinderen ermee kunnen doen.

Wat vinden wij van de Moluk Oogi Familie?

Zodra wij het pakketje open deden werden we echt supervrolijk. De Moluk Oogi Familie ziet er zo gezellig uit. En ze vragen meteen om je fantasie te gebruiken. De kinderen gingen meteen op zoek naar plekken in huis waar de zuignapjes aan konden. Dus de deuren, de keuken, de kast en de stoelen zijn inmiddels uitgeprobeerd. Omdat het poppetjes zijn, krijgen de kinderen bij het spelen ook meteen een bepaalde emotie en fantasie, bijvoorbeeld een kind valt van de kast en de vader komt op een heldhaftige manier te hulp. Zo leuk om te zien! Naast dat het leuk is, is het ook hufterproof. Echt geloof me, als mijn zoon het niet kapot krijgt moet jouw kind van goede huize komen om het wel kapot te krijgen, haha. Kortom: wij zijn echt heel erg enthousiast!

Win ook de Moluk Oogi Familie!!!

Ben jij ook zo enthousiast over dit toffe speelgoed? Jij kunt ook een setje winnen. Dit moet je doen om kans te maken:

  • Like de pagina van Niet volgens boekje op Facebook en/of volg Niet volgens boekje en Speeltastisch via Instagram.
  • Laat onder deze blog, of onder het Facebookbericht of het Instagrambericht hierover weten dat je meedoet.

Wil je extra kans maken? Dat kan als je een of meerdere acties hieronder doet:

  • Tag zoveel mogen mensen onder het Facebookbericht en/of onder het Instagrambericht. Voor elke tag doe je een keer extra mee.
  • Doe zowel via Facebook als via Instagram mee.
  • Deel de het Facebookbericht en/of het Instagrambericht op je eigen tijdlijn of stories.
  • Volg Niet volgens boekje op Pinterest, Mamaplaats en/of op YouTube.

Kortom, hoe meer bekendheid je genereert, hoe vaker je meedoet. 😉

Lees ook nog even de actievoorwaarden door. Deze winactie geldt alleen voor adressen in Nederland en België.

Er is een winnaar: Irma Dangremond. Gefeliciteerd!

Lees ook: Zo kies je beste cadeau’s voor je kinderen

Deze blog is een samenwerking tussen Speeltastisch en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

25 oktober 2020 bij 20:28

Doe graag mee voor mijn nichtje Amaly, die ongetwijfeld erg vrolijk wordt van dit leuke speelgoed. Dit speelgoed is echt iets voor haar.melissa
27 oktober 2020 bij 08:59

Dit ziet er leuk uit. ik doe heel graag mee voor onze Jarno.Lynn Mahieu
27 oktober 2020 bij 21:01

Hoe schattig deze! Ik maak mijn twee kindjes graag blij met dit vrolijke speelgoed! 😁Marian B
29 oktober 2020 bij 09:51

Het ziet er leuk, bijzonder en uitdagend uit. De fantasie en creativiteit van de kinderen wordt zo zeker geprikkeld. Ik doe graag mee voor mijn kinderen.Katrijn Spruyt
30 oktober 2020 bij 18:40

Leuk ik wil graag winnen ik vind mooiKelly van der Steen
31 oktober 2020 bij 06:57

Ik doe graag mee met deze actie. 😁Jolijn
4 november 2020 bij 18:28

Helemaal leuk! Ik maak graag kans en heb de extra stappen gedaan (:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Knutselen met kastanjes

26 oktober 2020

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: