Schoencadeautjes
Creatief / Spelen

Schoencadeautjes van Kiddeaus

De regen komt met bakken uit de hemel en onze container ligt weer vol met blaadjes uit de tuin. Dat kan maar één ding betekenen: het is herfst! Nou ben ik zelf niet perse dol op de eindeloze hoeveelheid vallende bladeren en door de regen fietsen, maar dat betekent wel dat we zo langzamerhand richting Sinterklaas gaan. Natuurlijk, 5 december duurt nog even. Maar de schoentjes mogen natuurlijk al eerder gezet worden. En wist je dat Kiddeaus hele originele schoencadeautjes heeft die je met korting kunt scoren? Wij mochten er aan aantal uitproberen, dus kijk gerust even mee. Daarnaast vind je in deze blog ook een kortingscode.

Wie en wat is Kiddeaus?

Kiddeaus is een gezellige webshop voor duurzaam en veilig speelgoed. De eigenaresse Esther is zelf moeder van vijf kinderen en maakt er een uitdaging van om op zoek te gaan naar speelgoed dat kinderen uitdaagt. Ze wil graag kwalitatief maar ook betaalbaar speelgoed voor haar webshop. Kiddeaus heeft een breed assortiment van allerlei verschillende categorieën en merken. Ik snuffel geregeld even op de site en wat mij zelf erg aanspreekt is dat er ook een kopje staat met ‘kleinigheidjes’. Je wil niet altijd grote cadeaus kopen. Soms zoek je gewoon wat kleins voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Schoencadeautjes

Schoencadeautjes

Naast het kopje ‘kleinigheidjes’ heeft Kiddeaus nu richting Sinterklaas ook een kopje ‘schoencadeautjes’. Ik weet niet of jij dat ook hebt, maar ik vind het niet altijd makkelijk om iets te vinden voor in de schoenen. Ik wil het niet te duur hebben, en natuurlijk moet het enigszins in een schoen passen. Maar het moet wel leuk zijn, iets waar ze mee spelen en dat niet meteen kapot gaat. Kiddeaus snapt dit blijkbaar, want er zitten superleuke schoencadeautjes bij voor verschillende leeftijden. Klik hier om een kijkje te nemen.

Review

Wij mochten een aantal schoencadeautjes uitproberen, namelijk de houten stapeltoren, de motoriek spiraal, het houten werkvoertuig met wegtape, playmais giraffe, en het houten balansspel.

Schoencadeautjes

De houten stapeltoren

Dit is een heel bekend spel, waarbij je de toren moet maken en dan steeds blokjes er tussenuit moet peuteren. En bij wie de toren valt, die heeft verloren. Dit is precies hetzelfde maar dan met kleinere blokken. Een superleuk spel om met kinderen te doen, goed voor de motoriek en spannend ook. De prijs is klein, maar de kwaliteit is echt goe. Dat voel je gewoon als je het in je handen hebt. Echt een aanrader dus!

Schoencadeautjes

De motoriekspiraal

Deze ken je vast wel van in het groot. Spiralen met kraaltjes er omheen. Deze heeft Kiddeaus ook in het klein. Superleuk voor de kleintjes en tip: geeft deze in de handjes van je peuter tijdens het verschonen. 😉

Schoencadeautjes

Houten werkvoertuig met wegtape

Met de tape kunnen de kinderen op de grond een hele stad maken waar je dan vervolgens met het autootjes overheen kunt gaan. Wij hebben de wegvoertuig, maar Kiddeaus heeft deze ook met een houten vliegtuig, een trein en een houten raceauto. We hebben het natuurlijk ook even getest. Eerst een beetje voorzichtig omdat ik bang zou zijn dat ik het tape niet meer van onze net nieuwe pvc-vloer zou krijgen. Maar dat gaat dus prima, je kunt de tape er gewoon weer zonder moeite afhalen.

Schoencadeautjes

Playmais giraffe

Kiddeau heeft verschillende sets van playmais. Wat is dat? Nou, dat zijn schuinvormpjes, gemaakt dus van mais, waar je de mooiste creaties meer kunt maken. Je hebt geen lijm nodig, het enige wat je nodig hebt is een beetje water, daarmee kunnen ze aan elkaar plakken. Ik vind dat echt superleuk! Dit is een leuk projectje om te doen op de zondagmiddag.

Schoencadeautjes

Houten balansspel

Het houten balansspel is een superleuk spel met gekleurde houten blokken. Er is een halve bol waar de verschillende blokjes op gestapeld kunnen worden. De dobbelsteen bepaald welk blokje er op mag. Valt de toren om door jouw blokje dan lig je uit het spel. Wij vinden dit een heel leuk spel, vrolijke kleuren en mooie duurzame materialen.

Kortingscode

Koop je nu je schoencadeautjes bij Kiddeaus dan krijg je tot 18 oktober sowieso al 10% korting. Maar met de kortingscode KIDD2018 krijg je 15% korting bij een bestelling vanaf 10 euro. Leuk he! Ik zou zeggen, neem even een kijkje op de site van Kiddeaus.

Lees ook: Wel of niet meegaan in het verhaal van Sinterklaas?

Deze blog is een samenwerking tussen Kiddeaus en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10x een makkelijke salade

10 oktober 2020

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: