Maileg muizen
Creatief / Spelen

Review Maileg muizen van Jack Timber + korting

“Vroeger ging speelgoed echt langer mee.” Dit hoorde ik mijn moeder een tijdje terug zeggen. Ik had het er over dat het speelgoed bij ons in huis nooit echt een lang leven heeft. Ik dacht dat dat kwam door mijn F-site van kinderen die de spullen gewoon niet heel kunnen laten. Nou zal daar waarschijnlijk ook wel iets van waarheid in zitten. Maar tijdens dat gesprek kwam ik er achter dat het speelgoed dat vroeger werd gemaakt ook meer hufterproof was dan het speelgoed van tegenwoordig. Jack Timber is het daar niet mee eens. Lees verder wat zij daar aan doen.

Van generatie op generatie

Eh, wat is Jack Timber precies? Dat ga ik je uitleggen. Jack Timber lifestyle for kids is een webshop dat duurzame producten verkoopt. Producten die van de ene generatie op de andere doorgegeven kunnen worden. Dat spreekt mij zelf heel erg aan. Toen ik een tijd geleden met mijn kinderen bij mijn opa en oma op bezoek ging kregen ze een bak met speelgoed om mee te spelen. Ik keek daar naar en het speelgoed kwam me heel erg bekend voor. Mijn oom had dit gekregen toen hij klein was en ik heb hier zelf als kind ook mee gespeeld. Dit soort speelgoed, speelgoed dat goed blijft, daar zijn ze bij Jack Timber naar op zoek. Alleen dat is natuurlijk al heel duurzaam, dan hoeft er geen speelgoed weggegooid te worden en dus hoeft er ook geen nieuwe gemaakt te worden. Daarnaast is het speelgoed van deze webshop ook van duurzame materialen gemaakt, veel hout en ecologisch textiel.

Maileg muizen

Tussen al het moois wat je op de site kan vinden staat de serie Maileg muizen. Klik hier om een kijkje te nemen in de wereld van deze muizen. Het zijn muisjes van textiel en je hebt verschillende typetjes Maileg muizen zoals een mama-, papa-, broer- en zusmuis, maar ook een kok en een engeltje. Mijn dochtertje en ik mochten de Ballerina uitproberen. Naast de verschillende muizen is er ook een boekhuis en meubeltjes zodat de muizen in hun eigen muizenhuis kunnen leven.

Maileg muizen

Unboxing Ballerina

Zoals ik al zei mochten wij de Ballerina uitproberen. We kregen het pakketje van Jack Timber binnen en daar word je meteen vrolijk van. We kregen er nog een mooie houten jojo bij en natuurlijk onze muis. De Ballerina zit in een prachtig metalen koffertje. Ze heeft haar tutu al aan om te dansen. Na het dansen kan ze kiezen uit twee jurken die ze aan kan trekken. Om haar outfit af te maken heeft ze nog een schitteren haarband.

Wat vinden wij van de Ballerina?

Het grappige was, toen ik het Maileg muizen koffertje met de spulletjes in handen kreeg, dat ik dacht dat het groter zou zijn. Maar als je er mee bezig gaat is het formaat juist heel leuk. Mijn dochtertje kwam meteen in een fantasiespel dat het koffertje een bedje was en dat haar ‘Muisje Piep’ mee logeren ging. Ik moest natuurlijk ook mee dus ze sleepte me naar de garage waar we dan zouden ‘logeren’. Het muisje is lekker zacht en je ziet en voelt ook dat het van goede kwaliteit is. Ook de kleertjes zijn heel mooi gemaakt, met prachtige details en ook weer van een mooie kwaliteit. En doordat het in een koffertje zit is het speelgoed ook makkelijk even mee te nemen. Mijn dochtertje kan er nu en later heerlijk mee spelen en de kleertjes aan en uit trekken, en hoe leuk zou het zijn als haar kinderen hier later ook nog mee spelen?

Maileg muizen

Korting korting korting!!!

Ben jij ook zo enthousiast over de producten van Jack Timber? Omdat je deze blog hebt gelezen krijg je 10% korting op hun hele assortiment met de code NIETVOLGENSBOEKJE10. Het is heel eenvoudig, je gaat naar de site (klik hier), en als je dan je spullen in de winkelwagen hebt kun je daar deze code invoeren. Deze kun je tot 15 november gebruiken, ideaal dus om de zak van de Sint ermee te vullen.

Lees ook: Hoe kies je de beste cadeautjes voor je kind?

Deze blog is een samenwerking van Jack Timber en Niet volgen boekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: