Drukwerk nodig
Ouders zijn

Review Drukwerknodig

Die prachtige foto van je kinderen waar je het liefst de hele dag naar zou willen kijken, visitekaartjes voor je bedrijf, uitnodigingen voor een feestje of mondkapjes met een bepaalde tekst. Soms heb je gewoon iets van drukwerk nodig. Gelukkig hoeven we daarvoor niet meer met een usb-stickje naar een drukker te fietsen, maar kan dat gewoon online.

Drukwerknodig.nl

Drukwerknodig.nl is een site waar je echt van alles kan laten bedrukken. Ik was op de site aan het kijken en ik was gewoon verbaasd over wat je allemaal wel niet kunt laten maken. Van posters en banners tot merci chocolade en zelf mondkapjes dus! Ik zou zeggen, neem even een kijkje op de site, zo leuk!

Drukwerk nodig

Foto’s ophangen

Het is natuurlijk heel leuk om foto’s in je huis te hebben. Van je kinderen, van jullie als gezin of van andere geliefden. Je kunt op verschillende manieren foto’s in je huis ophangen, het is maar net wat bij jouw stijl past. Wat eventueel kan helpen is het kopje ‘fotoproducten’ op de site van Drukwerknodig. Daar kun je zien dat je je mooiste foto’s kunt laten afdrukken of bijvoorbeeld canvas, forex, hout, tegel, glas of kurk.

Drukwerk nodig

Wat vinden wij?

Zoals je kunt zien heb ik een foto van ons op kurk laten afdrukken. Zelf vind ik hem echt prachtig! Ik hou van de warme kleuren van kurk. We kregen van tevoren wel een waarschuwing dat bepaalde kleuren van de foto wat veranderen door het materiaal. Goed om dat van tevoren te weten natuurlijk. Tijdens het bestellen van de foto merkte ik dat het systeem waarbij je de foto kunt uploaden makkelijk in gebruik is. Zelf heb ik twee linker handen als het gaat om computersystemen, maar dit lukte mij ook. We kregen de foto heel netjes verpakt zodat het niet kapot zou gaan. Als ophangsysteem van het kruk is de achterkant een groot plakgedeelte. Je kunt het folie er af halen en dan kun je het aan de muur plakken. Zelf vinden we het in ons nieuwe en net geschilderde huis niet zo’n heel fijn idee om het helemaal op de muur te plakken, dus we zoeken nog naar een handige manier om het op te hangen. Maar al met al zijn we superblij met onze mooie foto! Zo hebben we echt iets unieks in ons huis en hij staat goed bij het interieur.

Deze blog is een samenwerking tussen Drukwerknodig.nl en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: