Review Pure Gerenaties
Eten / Weten over eten

Review Pure Generaties

Gezond zijn, dat willen we allemaal natuurlijk! Het verschil tussen wel of niet gezond zijn maakt voor jezelf en je omgeving heel veel verschil. Ik heb zelf een paar jaar geleden mijn voedingsschema omgegooid toen het al een tijdje niet goed met me ging. De energie die ik er van kreeg was echt bijzonder. Zo goed had ik me in jaren niet gevoeld! Pure Generaties wil mensen bewust maken van de effecten van gezonde voeding en een gezonde leefstijl. En ik mocht een paar producten reviewen. Echt superleuk!

Pure Generaties

De twee vrouwen die achter Pure Generaties zitten zijn moeder en dochter. Moeder Daphne is lifestylecoach en geeft mensen advies over hun voeding, beweging en gezondheid. Dochter Kim is zelf mama van twee jonge kinderen, geeft ook adviezen over voeding en gezondheid en is daarbij ook foodblogger. Ze bedenkt de meest lekkere en gezonde recepten en schrijft daar over. Gezonde voeding is voor beide vrouwen heel belangrijk en voor Kim is het nog eens extra belangrijk omdat ze door een ongeluk afhankelijk is van een rolstoel. Op de site van Pure Generaties vind je allerlei producten die te maken hebben met gezondheid en verzorging en je kunt er ook naar toe voor voedings- en gezondheidsadviezen. En wat zo leuk is, is dat ze ook hele leuke en gezonde producten voor kinderen hebben.

Gezonde voeding

Unboxing

Ik mocht een aantal van hun superfijne producten reviewen:

Review Pure Gerenaties

Soof lovely mix-ups, lemon, mint en apple

In deze mooie fles zit een heerlijk ruikende siroop. Deze siroop bevat geen suiker en geen zoetstoffen. Toch is het zoet en lekker! Dit komt door de suikers die in het fruit aanwezig zijn. Ook zitten er geen conserveringsmiddelen en kunstmatige stoffen in. Naast dat het lekker is, voelt het als moeder ook goed om aan je kinderen te geven.

Gezonde voeding

Food2smile, gummybears

Deze gummybeertjes zijn een heerlijk en gezond alternatief voor een gewoon snoepje. Ze zijn suiker-, gelatine- en lactosevrij. Ook deze beertjes bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en zijn maar 4 kcal per beertje! Ze zijn erg lekker, ze smaken heel anders dan de gummybeertjes die ik gewend ben, deze zijn voller van smaak en lekkerder. Ook dit voelt goed om aan je kinderen te geven en natuurlijk ook lekker om zelf af en toe te eten, haha.

Review Pure Gerenaties

Kindernagellak

Mijn dochtertje wil vaak haar nagels gelakt hebben. Maar ik kreeg er altijd een beetje een slecht gevoel bij omdat ze daarna haar vingers natuurlijk ook in haar mond doet en het ruikt nooit zo gezond. Is dat wel goed voor kinderen? Pure Generaties heeft daarvoor kindernagellak. Dit is nagellak op waterbasis zonder slechte stoffen en het is bedoeld voor het spelenderwijs gebruik door kinderen. Ik lak nu met een heel gerust gevoel de nagels van mijn dochtertje. En o ja, de jongens willen graag ook nagellak, nou dat mag hoor!

Gezonde voeding

Tinti toverbad

Hoe leuk is het als je in bad gaat, dat er dan ook een bruistablet in gaat dat het water helemaal roze kleurt? En ook nog dat er een speeltje in zit? Dat is natuurlijk iets om uitgebreid over te vertellen aan je vriendjes! Dit bruistablet is dermatologisch getest en geeft geen kleur af op het bad of op de huid. Een hele ervaring dus voor de kleintjes!

Review Pure Gerenaties

Mumatea en raw chocolate

Heel leuk natuurlijk, al die producten voor kinderen. Maar je mag als moeder ook goed voor jezelf zorgen! Ik mocht daarom ook de mumatea en de raw chocolate uitproberen. De mumatea is ontwikkeld om moeders te geven wat ze nodig hebben, onder andere dus energie! Heerlijk om de dag zo met een lekker theetje te beginnen. Ook de chocolade komt natuurlijk goed van pas zo af en toe. Doordat dit rauwe chocolade is blijven de goeie eigenschappen van de cacao bewaard. En wat ik zelf fijn vind, is dat het geen grote repen zijn waar ik niet mee kan stoppen. Het is in kleine stukjes verpakt, waardoor je na eentje ook weer stopt!

Gezonde voeding

Beloningskaarts en kleurplaten

Wil jij je kind iets aanleren waar het moeite mee heeft? Belonen helpt! Pure Generaties heeft ook beloningskaarten met stickers die ze op kunnen plakken. Daarnaast hebben ze ook leuke kleurplaten voor kinderen.

Review Pure Gerenaties

PLAY in CHOC

Van dit product wordt ik ook zo vrolijk! Als je bijvoorbeeld een kinderfeestje hebt dan is het leuk om de kinderen na afloop wat mee te geven. Wat lekkers en wat kleins om mee te spelen. Het probleem daarvan is alleen dat het meestal van die goedkope plastic speeltjes zijn die na drie keer gebruiken kapot gaan. Dan heb je twee problemen: 1, je kind is verdrietig en 2, het moet weggegooid worden waardoor het milieu er weer mee belast wordt. De PLAY in CHOC is een mooi alternatief. Het is een schattig doosje (zonder plastic) om uit te delen en daarin zitten twee chocolaatjes en een diertje die kinderen zelf in elkaar kunnen zetten. Leuk en verantwoord om uit te delen dus.

Wat vinden wij van Pure Generaties?

Zelf ben ik erg enthousiast over het assortiment! Hoe meer je je erin verdiept, hoe meer je je bewust wordt van de mogelijkheden die er zijn op gebied van gezonde voeding en verzorging. Zeker ook voor kinderen. Het is goed om kinderen bewust te maken van wat het effect is van gezonde voeding en hoe fijn het is als je je goed voelt. Neem gerust even een kijkje op de site van Pure Generaties en laat je ook verrassen!

Lees ook: hoe je kinderen kunt helpen groente te eten

Deze blog is een samenwerking tussen Pure Generaties en Nietvolgensboekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: