Winactie knijpzakje
Eten / Kinderen / Kleuter / Peuter / Weten over eten

Winactie Nom Nom Kids

Zucht, het is weer zover. De la met de plastic bakjes, bekers en broodtrommels kan weer eens niet dicht. Geïrriteerd doe ik hem weer open om te kijken wat dit keer het probleem is en de halve inhoud van de la valt op de grond. Kritisch kijk ik naar wat er op de grond ligt en het restant dat nog achter is gebleven in de la. ‘Heb ik dit allemaal nodig?’ vraag ik me af. Het antwoord is ‘ja’. Ik ben meestal het type dat vrij rigoureus dingen weg doet als ik denk het niet nodig te hebben. Dus alles wat in de la ligt heb ik blijkbaar nodig. Maar goed, kan dat toch niet anders, zonder dat je telkens zakjes meeneemt en daarna weer weggooit? Ik kwam er achter dat dat kan, joehoe! Namelijk met snackzakjes en knijpzakjes van Nom Nom Kids En weet je? Jij kunt het ook winnen!

Nom Nom Kids

Waarom is nomnomkids.nl nou een oplossing voor alles bakjes in je kast? Daarvoor moet ik eerst even uitleggen wat het is. Nom Nom Kids heeft superhandige herbruikbare en goed sluitende zakjes en knijpzakjes waar je eten in kunt bewaren. De zakjes zijn BPA-, Phtalate- en PVC vrij. Je kunt de zakjes ook invriezen en ze zijn geschikt voor in de vaatwasser. Daarnaast zien ze er ook super vrolijk uit, wat kinderen uitnodigt om te eten. En dat is natuurlijk heel handig als je er stukjes fruit of rauwkost in doet!

De magie van knijpzakjes

Kinderen vinden knijpzakjes interessant. Geef je ze met een lepeltje een eigengemaakt groentehapje dan weigeren ze vaak in alle toonaarden. Geef je precies hetzelfde spul in een knijpzakje dan eten ze het ineens wel. Grappig vind ik dat. Naast dat de producten van Nom Nom Kids superhandig zijn in gebruik en heel veel ruimte schelen in je kast en in je tassen voor onderweg, is het ook een makkelijkere manier om ze gezonde dingen te laten eten. Voor het vullen van de knijpzakjes is het heel handig om te weten dat er een streep op het zakje staat tot hoe ver je het zakje kunt vullen zodat hij nog normaal dicht kan zonder te knoeien.

Lees ook: Hoe kinderen toch wat groente binnen kunnen krijgen

Setjes

Op de site van Nom Nom Kids kun je zien wat voor verschillende producten en sets ze hebben. Je kan een klein setje kopen om het uit te proberen. Je kunt ook meteen wat meer kopen zodat je een hele hoop ruimte-innemende-bakjes meteen kunt uitzwaaien. 😉 Op de site van Nom Nom Kids kun je ook lekkere en gezonde recepten vinden en meer instructies over de producten. En wist je trouwens dat je de producten van Nom Nom Kids ook bij bol.com kan kopen? Klik op het plaatje hieronder om naar de producten te gaan. En let op! Je kunt nu dus ook een superleuk setje winnen! Lees snel verder…

Winactie!!!

Ben je enthousiast geworden en zou je wel het setje op de foto hieronder willen winnen? Meedoen is simpel:

Extra kans?

Extra kans maak je als je:

  • Zowel via Facebook als via Instagram meedoet,
  • Niet volgens boekje ook volgt op Pinterest,
  • je andere ouders tagt onder het Facebookbericht (voor elke tag doe je een keer extra mee),
  • je het Facebookbericht deelt,
  • je andere ouders tagt onder het Instagrambericht (voor elke tag doe je een keer extra mee),
  • je het Instagrambericht hierover deelt in je stories met een tag naar Niet volgens boekje.
Winactie knijpzakje

Er is inmiddels een winnares: Bianca van @bilicreaties

Kijk voor meer informatie in de actievoorwaarden van winacties van Niet volgens boekje.

Deze blog is een samenwerking van Nom Nom Kids en Niet volgens boekje. Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekent dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Patricia Lubbertje
5 mei 2020 bij 00:31

Ik maak graag kans. Lijkt me super handig voor onze kleine. Hij krijgt sinds een week zijn 1e hapjes. Hierin kan ik lekker het fruit of groente doen wat ik zelf heb klaargemaaktMarian B
7 mei 2020 bij 08:54

Dat ziet er leuk en handig uit. Ik doe graag mee voor mijn kleine nichtje en haar moeder. Dit kunnen vast ze goed gebruiken. Fruit is gezond!Lotte
8 mei 2020 bij 10:12

Deze zakjes zou ik graag proberen!Yvonne
8 mei 2020 bij 10:40

Wat een handige zakjes zeg! Heel fijn om eigen gemaakte hapjes in te doen!Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: