Poppenmoeder
Creatief / Spelen

Pop & Wagen voor jouw poppenmoeder

Daar gaat ze weer, ze heeft in de bak met verzorgingsspullen het nagelschaartje gevonden en is driftig de tenen en de vingers van de poppen aan het knippen. Om vervolgens ook de vingers en tenen van haar broers aan te vallen met het schaartje, haha. Mijn dochtertje is een echte poppenmoeder. Ze beschermt de pop: “Kom maar pop, billen schoonmaken.” Maar de pop beschermt háár ook, als ik bijvoorbeeld ga stofzuigen. Dan grist ze snel de pop uit haar bedje en gaat daarmee in het hoekje van de bank zitten. Ze heeft twee broers, dus poppenspullen heb ik nog niet veel. Ik wilde eerst ook even afwachten of ze wel met poppen zou spelen, maar nu ik haar dat zie doen vind ik het leuk om ons poppenuitzet wat uit te breiden. En zelf vind ik dat eigenlijk ook echt superleuk, al dat mooie poppenspul! Ik hou van mooie spullen van een goede kwaliteit en ik vond een hele leuke webwinkel die dit schattige speelgoed verkoopt.

Pop & Wagen

De eigenaresse van de winkel www.pop-en-wagen.nl is Angelique. Angelique heeft zelf als klein meisje leuke poppenspulletjes gehad en ze heeft er met veel plezier mee gespeeld. Ze is trotse moeder van drie jongens maar ergens mistte ze het om lekker te freubelen met al die schattige poppenspulletjes. Om daaraan tegemoet te komen is ze deze webwinkel begonnen. Bij Pop & Wagen kun je poppen en poppenwagens kopen in allerlei soorten en maten. Kwaliteit staat bij Angelique voorop. Daarnaast kun je allerlei andere poppenaccessoires kopen zoals bedjes, kleertjes of fietszitjes.

Voor de kleinste poppenmoeder

Op de site zag ik onder andere erg leuke ‘eerste poppenwagens’, zoals deze. Deze poppenwagens zijn geschikt voor je kleintje die net kan lopen. Zo kan de pop direct mee tijdens de eerste wandelingen door het huis. Bij deze poppenwagens hoort een leuke service dat de wagen gratis gepersonaliseerd kan worden, dus de wagen kan voorzien worden van de naam van jouw kleintje.

Cadeauservice

Pop & Wagen heeft ook een fijne cadeauservice. Koop je iets, dan pakken zij het gratis voor je in en kun je er eveneens gratis een kaartje bij laten doen met de door jou gekozen tekst er op geschreven. Dat is superhandig als je het cadeautje meteen naar de jarige poppenmoeder wilt sturen. Zeker in deze tijd van corona waarin we elkaar een stuk minder kunnen bezoeken, is dit natuurlijk een hele handige service.

Word je al nieuwsgiering? Klik dan snel even naar de site en snuffel lekker tussen al dat schattigs!

Spelen met poppen hoort bij het zogenoemde ‘fantasiespelen’. Lees in deze blog over fantasiespelen waarom dat zo belangrijk is voor kinderen om te doen!

Deze blog is een samenwerking tussen Pop & Wagen en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: