Winactie verzorgingsproducten
Eten / Kinderen / Weten over eten

Winactie de Kleine Keuken

Ouders willen het beste voor hun kinderen. Veel ouders zijn op zoek naar welke producten wel of niet gezond zijn voor hun kroost. De Kleine Keuken heeft allerlei mooie en bewuste producten, zo kun je als ouder makkelijk een gezonde keuze maken. Ze hebben voedingsproducten en verzorgingsproducten. Mijn kinderen mochten een paar voedingsmiddelen uittesten en dat vonden ze heus niet erg! En ik mag drie verzorgingsproducten verloten, tof hè! Dus lees snel verder…

Eten

In 2012 is de Kleine Keuken begonnen met het maken van verse biologische maaltijden voor kinderen. Ze merkten dat wat er tot dan toe in de supermarkten lag niet voldeed aan wat zei vinden dat gezonde voeding voor kinderen is. Om kinderen goed te leren eten moeten ze hun voedsel kunnen ruiken, voelen en proeven. Ze vonden de potjes smakeloos en vaak met ‘lege calorieën’ en bedachten dat dat beter kon. Inmiddels maken ze naast maaltijden nog veel meer: broodbeleg, koekjes en ander lekkers voor tussendoor. Alles wat ze maken is biologisch en gemaakt van waardevolle ingrediënten voor het lichaam van je kind. De producten zijn ook minder zoet omdat het goed is om de kinderen niet te laten wennen aan de vaak mierzoete producten. Wist je trouwens dat de Kleine Keuken ook een editie heeft van een Kidiyo avondturenbox? Wil je weten wat dat is? Klik dan hier.

Wat vinden wij?

Wij mochten drie producten uitproberen: de surfers (dat is een hartig tussendoortje), chocokoeko’s en dadel & appel reepjes. De kinderen mochten ze natuurlijk even uitproberen en alles viel erg in de smaak. Mijn dochtertje vond de koekjes zo lekker dat haar knuffelhond ook een hapje mocht. Ik merkte zelf dat de producten veel minder zout en zoet zijn dan dat we gewend zijn van andere producten. Wat ik heel goed vind, want het is natuurlijk bekend dat we (veel) teveel zout en suiker binnenkrijgen met z’n allen. En vaak is het gewoon een kwestie van gewenning. Daarnaast viel het me op dat op de verpakking duidelijke en eerlijke informatie staat over de ingrediënten. En natuurlijk ook dat de verpakkingen vrolijk en uitnodigend zijn.

Allergieën

Toen ik op de site van de Kleine Keuken keek zag ik tot mijn verassing dat ze ook heel duidelijk zijn in hun informatie over allergieën. Er is een tool op de site waarop je kunt aanklikken of je producten wilt zien die veilig zijn voor kinderen met een bepaalde allergie of intolerantie. Mijn zoontje heeft bijvoorbeeld een lactose-intolerantie dus ik kan aanklikken dat ik lactosevrije producten wil. Ze maken ook duidelijk of een product voor 99% of voor 100% vrij is van een bepaalde voedingsstof. Iets wat voor sommige kinderen heel erg van belang kan zijn.  

Verzorgingsproducten

De Kleine Keuken heeft nu ook een lijn voor verzorgingsproducten, die heet ‘de Kleine Badkamer’. Hun stelling is: ‘Waarom zou je iets op de huid van je baby smeren wat je niet in je mond kan doen?’ De huid van een baby en een klein kind is veel dunner dan de huid van een volwassene en daarom ook veel kwetsbaarder. Je wilt dan ook graag je kinderen verzorgen met verzorgingsproducten waar geen nare stoffen aan zijn toegevoegd, zoals hormoonverstorende stoffen, chemische stoffen of alcohol.

Winactie!!!

Ik mag van de Kleine Keuken deze drie heerlijke verzorgingsproducten weggeven! Wil jij kans maken? Dit moet je doen:

Extra kans?

Extra kans maak je als je:

Bekijk ook de voorwaarden voor winacties.

Er is inmiddels een winnaars: Femke Teeling

Deze blog vind je misschien ook wel interessant: 10 lekkere recepten met maar 4 ingrediënten…

Deze blog kwam tot stand door middel van een samenwerking met de Kleine Keuken.

Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekend dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Marian Zw
13 maart 2020 bij 20:20

Ik doe heel graag mee…wat een fijne producten zijn dit altijd!Marian B
14 maart 2020 bij 16:11

Dat lijken me hele fijne producten! Ik wist niet dat ze ook een lijn hadden voor verzorgingsproducten. Mijn dochtertje heeft een gevoelig huidje dus kan ik niet alles gebruiken. Deze producten wel, we proberen ze graag uit.Anita te Gussinklo
18 maart 2020 bij 22:05

Dat ziet er leuk uit.Patricia Lubbertje
20 maart 2020 bij 02:30

Ik maak erg graag kans voor ons zoontje Jaxx.Luyckx elise
22 maart 2020 bij 22:41

super graag voor mijn 2 dochtertjes . ze hebben beide altijd zo droge huid die rood ziet. ook altijd na het bad. en ooh wat zitten ze hier toch graag in beide. 1 en 3 jaar top combo samen.

Nadine
24 maart 2020 bij 13:42

Hele leuke actie! Ik doe graag mee!Jolijn
30 maart 2020 bij 19:13

Superleuk, ik maak graag kans en heb ook de extra stappen gedaan.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: