Winactie DeoWorkz
Baby / Kinderen

Win je eigen unieke geboortexylofoon van DecoWorkz!

Wat is er nou leuker dan het hebben van unieke accessoires in je huis? Unieke spullen waar je met veel plezier naar kijkt en die echt passen bij jou en jouw huis! DecoWorkz maakt unieke handgemaakte accessoires en meubeltjes, ook op maat gemaakt. En weet je wat nou zo leuk is? Ik mag een geboortexylofoon weggeven! Dus ga jij binnenkort op kraambezoek? Of heb je zelf (binnenkort) een kleine voor wie je dit graag zou willen? Lees dan snel verder!

DecoWorkz

Op de site decoworkz.nl vind je allerlei leuke accessoires die ze zelf met de hand maken. Ze werken met verschillende materialen, zoals hout, textiel en zelfs beton. Wat dacht je bijvoorbeeld van de letters van de naam van je kind of van het hele gezin in beton gegoten? Super stoer om neer te zetten toch? Ook maken ze stickers die je kunt gebruiken voor het plekje of de spullen van jouw kind.

Maatwerk, niets is onmogelijk

Het bijzondere van DecoWorkz is dat ze hun producten maken in samenwerking met jou. Op de site kun je voorbeelden zien van producten die ze kunnen maken. Maar wat ze maken is echt maatwerk. Je kunt contact met ze opnemen en samen bepaal je dan wat ze voor je gaan maken. Hun motto is: ‘Niets is onmogelijk!’

Winactie geboortexylofoon

De geboorte van een baby is een heel bijzonder moment. Het is daarom erg leuk om een artikel in huis te hebben dat daaraan doet denken. Deze geboortexylofoon is een voorbeeld daarvan. Hij is vrolijk maar ook stijlvol!

Dus wil jij voor je eigen kind zo’n unieke xylofoon met de gegevens van jouw kind erop? Of ga je binnenkort op kraambezoek en wil je echt een bijzonder cadeau geven? Doe dan mee met deze winactie! Je kunt op twee manieren meedoen, via Facebook en via Instagram.

Meedoen via Facebook

Extra kans maken?

  • Deel dan het facebookbericht over deze actie in je eigen tijdlijn.
  • Tag als reactie op het facebookbericht over deze actie zoveel mogelijk vrienden of bekenden. Voor elke tag doet je naam een keertje extra mee.

Meedoen via Instagram

Extra kans maken?

  • Tag als reactie op het instagrambericht over deze actie zoveel mogelijk vrienden of bekenden. Voor elke tag doet je naam een keertje extra mee.

De actie is gesloten, er is een winnaar!!!

Lees ook de actievoorwaarden.

Lees ook: Do’s en don’ts tijdens de kraamweek

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met DecoWorkz

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Djotie
12 februari 2020 bij 20:49

Dilemma. Binnenkort is het zover en mag ik op kraambezoek bij mijn zusje. Kleine 3 maanden later mag ze bij mij op kraambezoek komen. Voordat het allemaal zover is ga ik maar hard duimen dat ik dit mooi uniek cadeau mag winnen.Katrijn
15 februari 2020 bij 08:37

wil ik graag winnenLiesbeth
15 februari 2020 bij 11:28

Jaaaaa!!! Superleuk voor onze kleine op komst!Marian B
18 februari 2020 bij 15:21

Wat leuk bedacht! Het duurt nog wel eventjes maar ik krijg er een neefje of nichtje bij. Wat zou het leuk zijn om deze te mogen geven!Gerda
18 februari 2020 bij 22:36

Doe graag mee voor dit unieke en persoonlijke xylofoon. 💖 Op Facebook en op Instagram!Claudia Diependaal
20 februari 2020 bij 01:18

Wauw wat een ontzettend gave #ACTIE. Ik loot dan ook met veel plezier mee! Fingers crossed!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: