Win een kinderfeestje thuisfuif
Activiteiten / Creatief / Kinderen / Kleuter / Schoolkind

Win een kinderfeestje

Kinderfeestjes, ze zijn meestal wel leuk, maar vragen ook veel organisatie. Want ga je ergens naar toe? Dan zit je met vervoer en o ja, dat is ook wel wat duur vaak. Toch maar thuis dan. Maar dan moet je de kinderen wel bezighouden. Thuisfuif heeft daar een slimme oplossing voor: kant en klare draaiboeken en andere printable producten die je nodig hebt voor een superleuk themafeestje. En weet je wat nou zo leuk is? Jij kunt een feestje naar keuze winnen!

De draaiboeken van Thuisfuif

Thuisfuif is een leuke webshop die onder andere draaiboeken voor kinderfeestjes verkoopt. Er zijn draaiboeken in verschillende thema’s, denk dan bijvoorbeeld aan een brandweerfeestje, een detectivefeestje of een prinsessenfeestje. Als je een draaiboek bestelt dan krijg je deze binnen 48 uur toegestuurd via de mail. Zo kun je zelf kijken voor hoeveel kinderen je alles uit wil printen. Een draaiboek bevat uitleg over het feestje en tips voor eten, drinken en decoratie. Maar ook allerlei andere dingen die je nodig hebt voor het feestje, bijvoorbeeld de uitnodigingen, spelkaarten en -onderdelen, een diploma en nog meer. En alles in het door jou gekozen thema.

Meer van Thuisfuif

Thuisfuif heeft nog meer printable artikelen die je kunt gebruiken voor jullie kinderfeestje. Zo hebben ze ook leuke bingo’s, gratis kleurplaten, gratis aftelkalenders… Naast de printable producten verhuurt Thuisfuif ook spullen zoals een pizzarette, een high tea servies of een brandweerpakket. Reden genoeg om even op de site van Thuisfuif.net rond te neuzen!

Winactie

Ben jij ook zo benieuwd naar wat voor leuk feestje je kunt organiseren voor je kinderen? Tof! Want ik mag van Thuisfuif een draaiboek of een bingo naar keuze weggeven. Meedoen kan via Facebook of via Instagram:

Via Facebook

  • Like Niet volgens boekje via Facebook, klik hier (als je dat nog niet gedaan hebt).
  • Laat in een reactie onder het Facebookbericht over deze actie weten welke van de thema’s jou leuk lijkt om een keer te doen met een feestje. Alle thema’s vind je hier.
  • Wil je extra kans maken? Tag dan vrienden en/of bekenden. Voor elke tag komt je naam een keertje extra in de ‘hoge hoed’.
  • Met het delen van het bericht maak je ook extra kans.

Via Instagram

  • Volg @thuisfuif en @nietvolgensboekje.nl op Instagram.
  • Laat onder het Instagrambericht over deze actie weten welke van de thema’s jou leuk lijkt om een keer te doen met een feestje. Alle thema’s vind je hier.
  • Wil je extra kans maken? Tag dan vrienden en/of bekenden. Voor elke tag komt je naam een keertje extra in de ‘hoge hoed’.

Lees ook de algemene voorwaarden voor winacties nog even door.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 24 januari 2020. Zaterdagavond 25 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees ook: Kinderfeestje abc

DEZE ACTIE IS GESLOTEN

Deze blog komt tot stand door een samenwerking met Thuisfuif en Niet volgens boekje.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Marian
16 januari 2020 bij 08:34

Een brandweerfeestje zou mijn zoontje geweldig vinden!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: