Fotowedstrijd
Creatief / Kinderen

Fotowedstrijd

Foto’s maken van kinderen kan soms de meest hilarische foto’s opleveren. Ik weet niet hoe dat bij jullie thuis gaat maar bij ons thuis is het een flinke uitdaging om mooie foto’s van de kinderen te maken. Het gaat eigenlijk nooit zoals ik het wil. Ze zitten niet stil, steken hun tong uit, doen hun handen voor hun ogen of gaan ontzettend nep lachen. Of ik heb toevallig net mijn camera in de handen als er iets gebeurd wat ook niet helemaal volgens boekje is. Hoe dan ook, ik heb een hele hoop foto’s die in de categorie ‘niet volgens boekje’ vallen. Jij ook? Zo ja, doe dan mee met deze fotowedstrijd! Meedoen is simpel.

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

Niet volgens boekje organiseert een fotowedstrijd voor de leukste, grappigste of meest bijzondere ‘niet volgens boekje’ foto van (je) kind(eren). Het is de bedoeling dat je de foto wel zelf hebt gemaakt of dat iemand uit je omgeving hem heeft gemaakt. Ergens anders een willekeurige foto vandaan halen is natuurlijk niet de bedoeling. Als de einddatum van het inzenden geweest is, komt er een selectie van de beste ‘niet volgens boekje’ foto’s en daarop mag gestemd worden. De winnaar krijgt een leuke prijs!

Met wat voor foto kun je meedoen?

Wat voor foto’s zijn geschikt om mee te doen met de fotowedstrijd? Nou ja, daar zijn niet hele duidelijke kaders voor. Een belangrijk criterium is dat de foto ‘niet volgens boekje’ is, dus een netjes geposeerde foto telt niet mee. Maar al het andere (bij mij doorgaans 80% van de foto’s van mijn kinderen) die niet zijn zoals gepland mogen wel meedoen. Het kan zijn dat je de foto al op je telefoon of harde schijf hebt staan maar je kunt natuurlijk ook een leuke ‘niet volgens boekje’ foto maken. Wees creatief en denk vooral buiten de kaders en vooral niet te moeilijk! En o ja, de foto’s moeten natuurlijk wel binnen de kaders van de wet zijn.

Wat kun je winnen?

De inzender van de leukste ‘niet volgens boekje’ foto wint een Kids cadeaukaart t.w.v. 20 euro!!!

Hoe doe je mee met de fotowedstrijd?

Doe je mee met de fotowedstrijd? Leuk! Je kunt op twee manieren meedoen, namelijk via Facebook en via Instagram. Voor extra kans kun je met beide media meedoen, gebruik dan wel verschillende foto’s.

Facebook

Wil je meedoen via Facebook? Dit moet je doen:

  • Like de pagina van Nietvolgensboekje als je dat nog niet gedaan had.
  • Post jouw ‘niet volgens boekje’ foto als reactie onder het Facebookbericht hierover, klik hier.
  • Voor extra kans kun je meerdere keren meedoen met verschillende foto’s, tot maximaal 5 foto’s per persoon op Facebook.
  • Delen van de actie wordt gewaardeerd.

Instagram

Wil je meedoen via Instagram? Dit moet je doen:

  • Zorg dat je @nietvolgensboekje.nl volgt op Instragram.
  • Post in je eigen feed jouw ‘niet volgens boekje’ foto met in de tekst een opmerking dat je meedoet met de wedstrijd en #nietvolgensboekje.
  • Voor extra kans kun je meerdere keren meedoen met verschillende foto’s, tot maximaal 5 foto’s per persoon op Instagram.

Fotowedstrijd

Hoe weet je of je gewonnen hebt?

Tot en met 6 januari 2020 kun je je foto’s insturen. Dan wordt er een selectie gemaakt waarop zowel op Facebook als op Instagram kan worden gestemd. Stemmen mag alleen gedaan worden door de gene die ons volgen, anders telt de stem niet. Zorg dus echt dat je ons volgt en geliked hebt, zo weet je zeker dat je ook de stemronde niet mist. Stemmen kan tot en met vrijdag 10 januari. De winnaar wordt zaterdag 11 januari bekend gemaakt.

Het stemmen gaat door bij meer dan 25 aanmeldingen. Algemene voorwaarden van winacties vind je hier, lees ze nog even door.

Lees ook: 8 dingen om buiten te doen tijdens de kerstvakantie

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: