Winacie WhithLove
Ouders / Ouders zijn

Winactie WithLove

Het wordt langzamerhand steeds kouder en donkerder buiten. We willen meer binnen zijn. En hoe lekker is het dan als je het binnen gezellig kunt maken? Persoonlijk vind ik deze tijd van het jaar ook wel fijn, heerlijk knus en gezellig. Ook lekker is het als je kinderen ’s avonds op bed liggen dat je even een momentje voor jezelf kan nemen. Ontspannen op de bank, onder een dekentje, met een wijntje met nog wat lekkers en een mooie film. Zelf hou ik wel van romantische films. Jij ook? Lees dan snel verder want je kunt gratis een maand lang eindeloos veel films kijken met WithLove en je maakt ook kans op één van de vijf jaarabonnementen t.w.v. 59,95 euro!

WithLove

Wat is WithLove? WithLove is een nieuw streamingsplatform waar je super veel leuke en romantische films en series mee kunt kijken, echte feelgoodfilms en -series. De doelgroep is voornamelijk vrouwen: moeders die geregeld even een rustmoment verdienen, vriendinnen die houden van samen films kijken of carrièrevrouwen die het fijn vinden om de drukte even te laten voor wat het is. Het platform bestaat nog niet zo lang, sinds december 2018. Op dit moment staan er meer dan 250 films op en elke week komen er vijf films bij. Mogelijkheden genoeg dus om geregeld even een momentje voor jezelf te pakken.

Winactie WithLove

Kerstfilms

WithLove houdt heel erg van kerst. Daarom hebben ze sinds vorige week een (tijdelijke) nieuwe naam aangenomen: Xmas WithLove. Er staan al een aantal kersfilms op en vanaf december komt er elke dag een leuke kerstfilm bij. De ene film is nog zoeter dan de andere, heerlijk voor de echte kerstfans dus!

Gratis abonnement en kans op meer!

Heb je het idee dat WithLove wel wat voor jou zou kunnen zijn maar zou je het eerst eens gratis willen proberen? Dat kan! Ik mag mijn lezers en lezeressen een gratis maandabonnement aanbieden en als je meedoet maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 jaarabonnementen t.w.v. 59.95! Er zitten verder geen verplichtingen aan en het is altijd opzegbaar.

Zo doe je mee

  • Like de Facebookpagina van Niet volgens boekje als je dat nog niet gedaan hebt.
  • Laat in de reactie hieronder of onder het Facebookbericht hierover weten dat je meedoet. Dan stuur ik je persoonlijk een link waar je je kunt aanmelden voor zowel de gratis maandabonnement als voor de winactie.
  • Anderen taggen en het Facebookbericht delen wordt gewaardeerd.
  • Ons volgen op Instagram en Pinterest wordt ook gewaardeerd.

Deze actie duurt twee weken. Op de Facebookpagina wordt je op de hoogte gehouden van de winnaars. Doe je mee? Lees ook de actievoorwaarden even door.

Lees ook: Even opladen hoor

Winactie WithLove

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met WithLove

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Katrijn
28 november 2019 bij 17:17

leuk ik wil graag meedoenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: