Goedkope schoencadeautjes
Creatief / Kinderen / Kleuter / Knutselen / Peuter / Schoolkind / Spelen

Goedkope schoencadeautjes nodig?

Ja! Sinterklaas komt weer bijna in het land. Dat betekent dat de kinderen hun schoenen mogen zetten. Maar goed, dat betekent dus ook dat je als ouders wel weer aan de bak moet om op zoek te gaan naar leuke maar het liefst ook goedkope schoencadeautjes. Ik help je graag een handje met deze lijst met leuke en goedkope schoencadeautjes, allemaal van vijf euro of minder. Zo kom je niet al te duur de feestdagen door en dat is wel zo fijn. 😊

Klei

Om te beginnen, wat dacht je van dit super leuke kleine emmertje met verschillende kleuren klei en twee vormpjes? En het is niet duur! Superleuk om kinderen kennis te laten maken met klei. Mijn peuterdochter vindt het echt fantastisch om met klei te spelen zoals de meeste kinderen volgens mij.

Stiften

Stiften doen het ook altijd goed. Kinderen vinden kleuren meestal heel leuk en ik weet niet hoe het bij jullie zit maar bij ons zijn de stiften altijd net op het moment dat ze lekker willen gaan kleuren kwijt of droog. Met deze stiften kunnen ze weer even vooruit.

Bootje

Wil je het origineel aanpakken? Dan kun je het ook zoals de foto hierboven doen, een bootje voor in bad met een chocoladesint en -piet en wat chocolademunten. Als je meerdere kinderen hebt kun je dit voor minder dan 5 euro per kind doen.

Constructieset auto

Voor de technische kinderen is er deze superleuke metalen constructieset voor een auto te koop. Daar is je kind wel een tijdje zoet mee.

Speelgoedauto

Auto’s doen het bij de meeste jongens en ook bij veel meisje heel goed. Deze speelgoedauto is lekker groot en ze kunnen er eindeloos mee spelen.

Vergrootglas

Mijn kinderen zijn echt onderzoekers. Dit vergrootglas zou voor hun dan ook heel leuk zijn om bijvoorbeeld diertjes mee te bekijken of om als een echte detective de ‘stoute’ dingen die hun zusje uithaalt nog eens grondig te onderzoeken.

Gewoon wat lekkers

Een schoencadeautje hoeft natuurlijk niet perse speelgoed te zijn. Goedkope schoencadeautjes kunnen ook gewoon lekkere dingen zijn. Een leuk zakje pepernoten of van deze overheerlijke fondantkikkers en -muizen doen het ook altijd goed.

Etui

Ga je weg en wil je voor je kinderen een kleurboek en wat kleurtjes meenemen? Dan is het handig als de kleurtjes in een mooi en niet al te groot etui zitten. Dit etui is daarom heel geschikt en niet duur.

Qwixx Big Point

Een spelletje is ook vaak leuk om te geven als je op zoek bent naar leuke en goedkope schoencadeautjes! Zoals dit spel Qwixx Big Point.

Kliksieraden

Voor de kinderen die graag rondlopen met de mooiste accessoires zijn er deze kliksieraden. Een leuke modeshow is dan niet uit te sluiten.

Boekje

Voor de allerkleinsten zijn er van die schattige kleine boekjes zoals dit boekje met plaatjes van voertuigen.

Insectenpotje

Wij hebben thuis dit insectenpotje en de jongens gebruiken hem heel veel. Ze gaan dan naar buiten op zoek naar diertjes die in het potje moeten. Zo hadden we afgelopen voorjaar rupsen in het potje die zich gingen poppen en vlinders werden in. Dat was zo gaaf om te zien!

Boter, kaas en eieren

Mijn oudste zoontje wil heel graag het liefst met iedereen boter, kaas en eieren doen. Vindt jouw kind dat ook zo leuk? Met dit spel kan je kind met iedereen dit spelen en kan hij steeds beter worden.

Een speelgoedslang

Dieren zijn altijd leuk om mee te spelen. En wat is leuker dan papa te laten schrikken met deze speelgoed slangen?

Kartelschaar

Veel kinderen zijn dol op knutselen. Dan is een kartelschaar erg leuk om te gebruiken. Ik kan me herinneren dat wij vroeger thuis al zo’n kartelschaar hadden en dat ik daar veel mee geknutseld heb.

Naar buiten challenge omslag

Wiebeloogjes

Als je het hebt over leuke maar goedkope schoencadeautjes dan horen wiebeloogjes daar zeker bij! Je kunt van alles doen met deze wiebeloogjes. Diertjes maken van bijvoorbeeld kastanjes of gewoon lekker knutselen. Wij gaan soms met de kinderen buiten gezichtjes te maken met de wiebeloogjes. Zoals op de foto hierboven. Succes gegarandeerd!

Poppenluiers

Heb jij ook zo’n poppenmoeder thuis zoals mijn dochtertje? Zo’n kind die steeds de poppen en knuffels insmeert met Sudocrem en ze dan luiers probeert aan te doen? Geef haar dan deze poppenluiers cadeau.

Speelgoedgeld

Voor kinderen die houden van rekenen of graag winkeltje spelen is er dit speelgoedgeld. Erg leuk en natuurlijk ook superleerzaam!

Kralen

Kralen rijgen, sommige kinderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Deze set van 300 kralen met koord is niet duur en toch heel leuk!

Knikkerpotje

Houden jouw kinderen van knikkeren maar heb je nog geen knikkerpotje? Sinterklaas is een mooie gelegenheid om je kind een knikkerpotje cadeau te doen. Dat hoeft natuurlijk niet duur te zijn, zoals dit knikkerpotje, als hij het maar doet.

Heb je deze blog over hoe belangrijk fantasiespelen is al gelezen?

Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekend dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

12 november 2019 bij 18:24

Bij de leeftijd die bij Sinterklaas hoort, is een knutselpakket het leukste om te krijgen. Dat denk ik zelf tenminste. Heel veel jonge kinderen houden van knutselen dus dat is dan wel leuk. Of lekker iets actiefs.

Groet Mitchel van http://www.mckleuver.nlGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Winactie Re-Cycle-Me

11 november 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: