Winactie recycle me
Creatief / Knutselen / Spelen

Winactie Re-Cycle-Me

Er wordt in de meeste huishoudens veel weggegooid. Met veel van dat afval kun je hele leuke dingen doen! Ik was een tijdje geleden op zoek naar een cadeau voor een vriendje van mijn zoontje en ik kwam de boxen van Re-Cycle-Me tegen. Nou heb ik volgens mij wel eens verteld dat ik meestal op zoek ben naar speelgoed dat de creativiteit van kinderen stimuleert. Dus van dit speelgoed werd ik erg enthousiast. Wij mochten het uitproberen en weet je wat nou zo leuk is? Ik mag maar liefst vier dozen weggeven!!! Lees snel verder wat Re-Cycle-Me is en hoe je kans maakt op één van de vier dozen.

Wat is Re-Cycle-Me?

Re-Cycle-Me zijn knutselpakketten waarmee je van het gewone huisafval wat je meestal in huis hebt de prachtigste dingen kunt maken. Met een pakket van Re-Cycle-Me tover je bijvoorbeeld een wc-rolletje op een superleuke manier om tot een giraf of een aap. Er zijn heel veel verschillende pakketten, dus voor elk kind wat wils. Zo heb je bijvoorbeeld coole boxen of lieve boxen, maar ook seizoensboxen zoals kerst- of pasenboxen en nog veel meer. Er zijn ook pakketten die je voor feestjes kunt gebruiken. Superhandig als je het moeilijk vindt om te bedenken wat je met het volgende kinderfeestje moet doen en ook nog eens goed voor hun fijne motoriek.

De missie van Re-Cycle-Me

Het team van Re-Cycle-Me wil kinderen bewust maken van het afval wat we allemaal dagelijks weggooien. Ze ontwikkelen op deze manier duurzaam speelgoed, stimuleren de creativiteit van kinderen en laten zien dat je afval dus op een andere manier nog kan gebruiken. Het is een positieve manier om met afval bezig te zijn en natuurlijk is het ook gewoon super leuk om met je kinderen te knutselen.

Re-Cycle-Me unboxing

Om de dingen van het pakket te maken heb je de inhoud van het pakket nodig en afvalmaterialen. Denk dan aan lege flessen, melkpakken, wc-rolletjes, dozen, eierdozen of blikjes. In de box zelf zitten de materialen die je daarnaast nodig hebt. Denk dan aan foam, stokjes, wiebeloogjes, splitpennen, verf, een kwastje, knipvoorbeelden…  Daarnaast zit er ook een boekje bij met een duidelijk beschrijving hoe de knutselwerkjes gemaakt moeten worden. Wij mochten twee boxen uitproberen. De Jungelbox en de Pizzaria Playworld. Op de foto hieronder zie je bijvoorbeeld de inhoud van de Jungelbox.

Winactie recycle me

Wat vinden wij van Re-Cycle-Me?

Afgelopen weekend ben ik met de jongens aan de slag gegaan met hun boxen. De jongens waren meteen super enthousiast toen ze zagen wat er moest gebeuren met de spulletjes. De inhoud van de box ziet er ontzettend vrolijk uit en je hebt meteen zin om aan de slag te gaan. Het boekje met de omschrijvingen is heel duidelijk met mooie plaatjes zodat de kinderen ook zelf goed kunnen zien wat de bedoeling is. Het knutselen zelf is voor verschillende leeftijden leuk. Zijn je kinderen wat jonger dan moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat niet alles super netjes wordt geknipt. Maar dat is natuurlijk niet erg! Als je kinderen wat ouder zijn is de uitdaging om het netjes te doen. Wat ik fijn vind is dat de kinderen lekker lang bezig kunnen zijn met een box. De werkjes zijn niet in een half uurtje klaar. Wij hebben de boxen afgelopen weekend ook lang niet afgekregen en dat geeft niet, want dan hebben we er op een ander moment ook nog plezier van. En zowel de kinderen als ik vinden de resultaten echt supermooi! Het staat bij ons in de kamer op een ereplekje omdat de jongens er naar willen kunnen kijken.

Winactie recycle me

Jij kunt één van vier boxen winnen!

Lijkt jou het ook super leuk om een Re-Cycle-Me box te hebben? Ik mag maar liefst vier boxen weggeven!!! Twee Jungelboxen en twee Pizzariaboxen. Wil jij kans maken op één van de vier boxen? Meedoen is makkelijk en doe je zo:

  • Like de Facebookpagina van Niet volgens boekje, klik hier en klik dan op het duimpje omhoog. Heb je dat al gedaan? Dan hoeft dat natuurlijk niet nog een keer.
  • Laat een reactie achter onder de Facebookpost of onder deze blog (met een geldig e-mailadres) dat je meedoet.

Extra kans maken om te winnen doe je zo:

  • Tag zo veel mogelijk vriendinnen, zussen, schoonzussen… die ook wel een box van Re-Cycle-Me zouden willen. Voor elke tag mag je naam een keer extra meedoen.
  • Deel het Facebook bericht die gaat over deze winactie.
  • Volg ons ook op Instagram en op Pinterest.

De winnaar wordt vrijdag 22 november bekend gemaakt.

De winnaars zijn:

  • Sofie Speelmans
  • Mark van Iersel
  • Marijke Horjus
  • Els Black

De winnaars mogen contact met me opnemen via Instagram, Facebook of via mail (nietvolgensboekje@gmail.com)

Lees ook: Heb jij ook zoveel speelgoed in huis?

Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekend dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Marian zw
11 november 2019 bij 20:51

Meegedaan op facebook, gedeeld en getagd! Volg je ook op insta….Marijke
11 november 2019 bij 23:19

Wat ziet dit er leuk uit zeg! Ik doe heel graag mee😁🍀 voor mijn lieve kindjes Ylva en Arvin! Ze zijn gek op knutselen

Groetjes Marijke Horjuselisabeth maria martina
12 november 2019 bij 06:18

wat een geweldig gebaar verras mijn jarige kleinzoon maar met zo’n prachtig exemplaar, hij gaat vast helemaal uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaarEls Black
13 november 2019 bij 09:37

Ik doe graag mee, mijn jongens zijn dol op knutselenMarjolein
14 november 2019 bij 17:10

Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daan! 😍melissa
19 november 2019 bij 08:49

superleuk en origineel en onze 2 knutselkonten worden hier heel blij van. ik bewaar altijd alle toiletrollen / tissuedozen etc zodat ze lekker kunnen knutselen.Trotsema fati
19 november 2019 bij 12:17

Heel leuk voor de kids❤
Ik doe graag mee20 november 2019 bij 14:28

Ik deed ooit mee om een box te winnen op een andere blog omdat ik deze zo leuk vond en had gewonnen maar de box nooit ontvangen 🙁 Hopelijk heb ik hier meer geluk! *fingerscrossedGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: