Winactie Tropical zoo
Creatief / Spelen

Winactie Tropical zoo

Kinderen vinden het fantastisch om iets te maken waarmee ze vervolgens kunnen spelen. Met Tropical zoo kunnen kinderen met kraaltjes 3D figuurtje kan maken. En als ze alle figuurtjes gemaakt hebben dan kunnen ze toegevoegd worden aan hun prachtige dierentuin. Tropical zoo is genomineerd als speelgoed van het jaar. En weet je wat het leukste is? Ik mag een setje weggeven. Lees snel verder over dit speelgoed en hoe je dit kunt winnen.

In de doos

Tropical zoo zijn dus kraaltjes, kubusvormige kraaltjes, waarmee je driedimensionale diertjes kunt maken voor je eigen dierentuin. Je kunt een olifant, een flamingo, een pinguïn en een papegaai maken.  In de doos van Tropical zoo zitten verschillende kleuren kraaltjes, voorbeeldkaartjes met de voorbeelden hoe je de dieren kunt maken, een dierentuinachtergrond, een spuitje voor het water en een dekplastic die nodig is voor het maken van de dieren.

Winactie Tropical Zoo

Hoe ga je te werk?

Als je een diertje wilt maken dan pak je een voorbeeldkaartje en daar leg je het dekplastic op. Je doet water in het spuitje en spuit wat water op het plastic. Vervolgens bouw je met de kraaltjes het diertje zoals op het voorbeeld staat aangegeven. Door het water blijven de kraaltjes aan elkaar plakken. Zo bouw je de dieren op.

Speelgoed van het jaar

Tropical zoo is genomineerd als speelgoed van het jaar. In de toelichting die de ontwikkelingspsycholoog geeft staat dat dit speelgoed goed is voor de fijne motoriek, en voor de hoofd-hand coördinatie van kinderen. Het helpt kinderen op weg om knutselwerkjes te maken, het bevorderd hun creativiteit en het plezier om iets zelf te maken. Ook draagt dit speelgoed bij aan het leren concentreren en kinderen zijn natuurlijk ook super trots als het gelukt is, een positieve competentie beleving dus.

Tropical zoo is ook te koop bij bol.com.

Winactie

Zouden jouw kinderen dit leuk vinden? Zo kun je meedoen:

  • Like de Facebookpagina van Nietvolgensboekje (als je dat nog niet had gedaan).
  • Laat in een reactie op de Facebookpost (op de pagina dus) over deze winactie weten dat je meedoet.

Extra kans?

Wil je dat je naam meerdere keren in ‘de hoge hoed’ komt zodat je extra kans maakt om de Tropical zoo te winnen? Dat kun je zo doen:

  • Tag in een reactie op de Facebookpost over de winactie vriendinnen, zussen, schoonzussen… die je de Tropical zoo ook gunt. Voor elke (relevante) tag komt je naam een keertje extra in ‘de hoge hoed’.
  • Volg Nietvolgensboekje ook op Instagram, Pinterest en/of Twitter en laat daar in een reactie van het bericht over deze winactie weten dat je meedoet.

10 oktober maak ik de winnaar via de Facebook pagina bekend!

Lees ook: Fantasie

Nietvolgensboekje heeft Tropical zoo gekregen. Deze tekst kan affiliate links bevatten, dat betekend dat nietvolgensboekje eventueel commissie krijgt zonder dat jou dat iets extra’s kost.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Reacties

Marijke Horjus
19 september 2019 bij 09:53

Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor ons dochtertje Ylva die 4 november 5 word🎉 leuk cadeautje voor dan!!♡

Groetjes Marijke Horjus ☆Claudia Diependaal
19 september 2019 bij 15:04

Ik loot heel erg graag mee. Wat een super gave #ACTIEGeef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Het syndroom van Couvade

20 september 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: