Populaire blogs
Creatief / Eten / Kinderen / Ouders

De 10 populairste blogs van Nietvolgensboekje

Nietvolgensboekje is een half jaar oud, yeah! In deze blog lees je een verzameling van de meeste populairste blogs van dat eerste half jaar. Dus lees snel verder!

10: wat vind papa eng? 

Op plek 10 staat de blog ‘Wat vind papa eng?‘. Voor deze blog heb ik vaders gevraagd wat ze spannend vinden aan het vaderschap. De antwoorden waren eerlijk, grappig, liefdevol en ook hartverwarmend.

9: 10 lekkere recepten met maar 4 ingrediënten

Op de negende plek van de populairste blogs staat de blog ‘10 lekkere recepten met maar 4 ingrediënten‘. Ik weet niet of jij een echt keukenprinses bent en elke dag uitgebreid kookt voor je gezin. Maar ik heb soms (oké, eigenlijk vaak 😉) niet veel zin om te koken en wil het liefst iets makkelijks in elkaar draaien. Voor de recepten in deze blog heb je maar 4 ingrediënten nodig, dus dan is koken zo gepiept.

8: Dit is wat moeders willen voor Moederdag

Dit is wat moeders willen voor Moederdag‘ is op plek 8 geëindigd. Toen ik vlak voor Moederdag aan moeders vroeg wat ze eigenlijk zouden willen voor Moederdag, kreeg ik heel veel en hele leuke antwoorden. In deze blog staan de antwoorden op een rijtje. Handig als je zelf niet goed weet wat je wilt, of je duwt het stiekem even bij je partner onder zijn neus.

7: Een cadeautje voor de juf of de meester

Op plek 7 staat ‘Een cadeautje voor de juf of de meester‘. Het is op de meeste scholen wel een soort van traditie geworden om de juffen of meesters op de laatste schooldag een bedankje te geven. Maar ja, wat dan? Ik vroeg leerkrachten wat ze zelf mooi vonden om te krijgen. Hun antwoorden waren eigenlijk verrassend hetzelfde. 

6: Als je kind te vroeg wakker wordt

De zesde plek van de populairste blogs is voor de blog ‘Als je kind te vroeg wakker wordt‘. Een probleem waar veel ouders mee worstelen voor korte of voor langere tijd. Ook mijn eigen kinderen zijn helaas geen lange doorslapers en ik zit zo af en toe op een voor mij veel te vroeg tijdstip aan het ontbijt. In deze blog lees je een hele boel tips die je kan proberen om te kijken of jullie iets langer in je bed kunnen liggen. 

5: De 8 origineelste manieren om met water te spelen

De 8 origineelste manieren om met water te spelen‘ hoort op plek 5. Kinderen vinden het heerlijk om met water te spelen en er zijn veel verschillende manieren om dat te doen. In deze blog vind je originele waterspelletjes.

Populairste blogs

4: Het zwemles abc

Op plek vier staat ‘Het zwemles abc‘. Een abc over zwemlessen van de kinderen, met een knipoog. 

3: Het borstvoeding abc

De derde plek is voor ‘Het borstvoeding abc‘. Borstvoeding is natuurlijk super mooi om te geven. Maar soms kom je dan ook in echt grappig situaties. Veel moeder herkenden zich heel erg in deze abc.

2: Ik was een tienermoeder deel I

Ik was een tienermoeder deel I‘ was een super populaire blog. Gastblogger Floortje heeft super mooi geschreven over haar eerste zwangerschap, toen ze 17 jaar was. Binnenkort komt deel II uit, over hoe zij de periode heeft beleefd toen haar oudste klein was, als tienermoeder dus. 

1: Een operatie terwijl je zwanger bent?

En op de eerste plaats, de meest populaire blog van het eerst half jaar van Nietvolgensboekje is ‘Een operatie terwijl je zwanger bent?‘. Een bijzonder verhaal van Leoni die een buikoperatie moet ondergaan terwijl ze rond de 30 weken zwanger is. 

Dit waren de populairste blogs van het eerste half jaar van Nietvolgensboekje. Blijf ons volgen voor nog veel meer mooie, inspirerende, grappige, ontroerende of handige blogs! 

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meubeldans

17 juli 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: