Stapelbed
Kinderen / Kleuter / Peuter / Schoolkind

Meubeldans

Als je een jong gezin hebt, dan komt je dit vast bekend voor: meubeldans. Oftewel, er moet geschoven worden met je meubels in huis. Als je eerste kindje op komst is, dan moeten er babymeubels in huis gehaald worden. Maar als er een tweede kindje komt, dan moet er ook vaak weer geschoven worden. Grote broer of zus mag meestal in een groter bed, en de babymeubels kunnen weer hergebruikt worden voor de volgende. Bij ons thuis is de afgelopen jaren wat afgewisseld met meubels omdat de situatie ook een aantal keren veranderde. Een ware meubeldans dus.

Wie slaapt waar?

Oké, bij ons is het misschien ook wel een beetje veel geweest. Alle drie mijn kinderen zijn slechte slapers (geweest). Daarom hebben we geregeld wat uitgeprobeerd. We hebben ze geprobeerd elk op hun eigen kamer te laten slapen, of gekeken of het beter ging als ze bij elkaar lagen. De ene in een groter bed, de andere toch weer in een kleiner bed. De één bij ons op de kamer, o dan wil de andere dat ook. En omdat wij niet zo groot wonen en er wel vijf personen op de bovenverdieping moeten slapen is het ook altijd kijken wat waar moet staan.

Nesteldrang

Als je denkt dat er alleen op de bovenverdieping geregeld iets veranderd bij ons thuis, dat heb je het mis. Ook de benedenverdieping wordt op z’n tijd goed onder handen genomen. Bij mij stapelt het zich een tijdje op en op een gegeven moment krijg ik het dan op mijn heupen: dan moet de kamer weer eens veranderd worden. Ook als ik tijdens mijn zwangerschappen last kreeg van nesteldrang voelde ik zo af en toe afschuw over hoe onze kamer eruitzag. En ja, dan moet ik het veranderen, en het liefst meteen!

Lees ook: Goedkope babyuitzet.

Perfecthomeshop

Als er weer eens een meubeldans moet plaatsvinden, dan is het fijn als je een goeie plek hebt waar je de nodige meubels kunt kopen. Heb jij wel eens op de site van Perfecthomeshop gekeken? Ik raad je aan om dat eens te doen; ze hebben er super leuke spulletjes, van kasten en tafels tot bedden. En ze hebben zelfs kleine keukens en hele gezellige tuinaccessoires. Perfecthomeshop bezorgt snel in Nederland en in België, ze hebben betaalbare meubels en je kunt achteraf betalen.

Stapelbed

Bedden

Eén van de dingen die ik zelf erg leuk vind uit hun assortiment, zijn de bedden. Ze hebben bedden voor volwassenen, maar ook hele leuke kinderbedden. Ze hebben gewone kinderbedden met handige grote lades eronder, maar ze hebben ook fantastische peuterbedjes. Echte raceauto bedden, of wat dacht je van een bed met Thomas de trein erop. Voor meisjes zijn er ook bedden met Hello Kitty, of Girls. Naast deze bedden hebben ze ook stapelbedden. Zo’n stapelbed is voor ons thuis wel een hele goeie oplossing, en dat is voor onze jongens super leuk. En had je al gezien dat ze ook 3 persoons stapelbedden hebben? Dat is super handig als je weinig ruimte hebt, of als er een vriendje komt logeren!

Kortom

Zit er bij jou binnenkort ook weer een meubeldans aan te komen omdat er een kindje bij komt, of omdat een kind toe is aan een ander bed? Of gewoon, omdat je vindt dat de huiskamer wel weer een opfrisbeurtje kan gebruiken? Kijk dan ook eens bij Perfecthomeshop.eu.

Lees ook: Bakje tegen verveling.

In samenwerking met Perfecthomeshop.

Like en volg ons op

Auteur

Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bakje tegen verveling

16 juli 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: