Review printable happiness
Creatief / Knutselen

Review Printable happiness

Vind jij het ook zo gezellig om mooie en kleurrijke dingetjes in je huis te hebben? En hoe zit het met je kinderen? Van de ontwerpen van Printable happiness worden zowel jij als je kinderen heel vrolijk. Printable happiness (www.printablehappiness.nl) is een nieuwe webshop die verschillende producten heeft gemaakt met de meest prachtige ontwerpen.

Review printable happiness

De producten

Op de webshop kun je kijken wat je leuk vind. Er zijn heel veel verschillende producten. Denk bijvoorbeeld aan aftelkalenders of bonuskaarten, maar ook platen met letters of cijfers. Je kunt er slingers vinden van cijfers, letters of andere gezellige figuurtjes. Verjaardagskalenders, cadeaupapier, raamtekeningen, tekeninstructies of voorbeelden voor strijkkraaltjes. Het is te veel om op te noemen eigenlijk. Elk product heeft zijn eigen vrolijke ontwerp.

Lees ook: Eieren versieren op verschillende manieren

Thema’s

Printable happiness werkt met verschillende thema’s: beestenboel, robots, dino, eenhoorn magie, grote broer of zus, k’nientjes, meerminnetjes, op de boerderij en prima ballerina. Dus voor ieder kind is er een leuk ontwerp dat hem of haar aanspreekt. Ik mocht zelf een paar producten uitproberen. En omdat mijn kinderen dol zijn op dieren, heb ik iets uitgekozen uit het thema ‘beestenboel’ en uit het thema ‘op de boerderij’.

Review printable happiness
Splitpenpoppen thema ‘op de boerderij’.

Voor elk kind wat wils

Wat ik het leuke vind aan deze webshop, is dat er voor elke wat wils is. Sommige kinderen zijn dol op dino’s, en anderen willen weer alles verzamelen wat maar met eenhoorns te maken heeft. Maar naast dat het gezellig is voor in huis, is het ook nog educatief. Mijn tweede zoontje is bijvoorbeeld erg met letters bezig. Hij zit nog in de kleuterklas, maar hij kan niet wachten tot hij kan leren lezen. Ik vond bij Printable happiness hele leuke slingers met letters die we nu in huis hebben hangen. Mijn zoontje kan dus naar de letters kijken, vragen stellen over de letters en alvast de letters onthouden.

Printable happiness heeft voor kinderen met verschillende interesses, maar ook voor kinderen in verschillende ontwikkelingsfases, de leukste dingen.

Review printable happiness
Letterslinger thema ‘beestenboel’.

Hoe werkt Printable happiness?

Als je naar de webshop gaat kun je daar de mooie ontwerpen zien. Je kunt, samen met je kind, kijken wat leuk is om te hebben of te doen. Als je gevonden hebt wat je zoekt, dan krijg je het bestand van het ontwerp met daarbij de instructies wat je er mee moet doen. De benodigde materialen heb je vaak wel in huis. Zo niet dan hebben verschillende winkels de materialen wel te koop. In mijn geval had ik twee slingers, een cijferslinger en een letterslinger, en drie splitpenpoppen. De slingers heb ik uitgeknipt en aan een touwtje gehangen. De splitpenpoppen heb ik uitgeprint en met splitpennen aan elkaar gezet.

Review printable happiness
Cijferslinger thema ‘beestenboel’.

Wat vinden wij ervan?

Toen ik de ontwerpen op de computer kreeg, vond ik ze al prachtig om te zien. Ik kreeg van de producten een bestand die je enkelzijdig kunt printen en die je dubbelzijdig kunt printen. Dat vond ik erg handig. Het uitknippen en het in elkaar zetten is een leuk klusje. En als je kinderen hebt die een beetje netjes kunnen knippen, dan kan je dat gezellig samen doen. Toen ik de cijferslinger in de kamer had hangen waren de kinderen meteen razend enthousiast. Ze wilden die altijd in de kamer hebben hangen, want dan konden ze altijd zien hoe oud ze waren. Ook de splitpen koe, geit en varken vallen bij mijn kinderen bijzonder in de smaak. En ik geef toe: ik vind ze ook super en super schattig! Erg leuk voor in de kinderkamers.

Like en volg ons op

Auteur

info@nietvolgensboekje.nl
Mijn naam is Geke Douw. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Twee prachtige en ondernemende jongens en een schattig maar minstens zo ondernemend meisje. Ik vind het ouderschap een super mooie leerschool, een school waar je nooit uitgeleerd raakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kinderen in de keuken

30 maart 2019

Treuzelen

2 april 2019

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Volg ons op: