Win een kinderfeestje thuisfuif
Activiteiten / Creatief / Kinderen / Kleuter / Schoolkind

Win een kinderfeestje

Kinderfeestjes, ze zijn meestal wel leuk, maar vragen ook veel organisatie. Want ga je ergens naar toe? Dan zit je met vervoer en o ja, dat is ook wel wat duur vaak. Toch maar thuis dan. Maar dan moet je de kinderen wel bezighouden. Thuisfuif heeft daar een slimme oplossing voor: kant en klare draaiboeken en andere printable producten die je nodig hebt voor een superleuk themafeestje. En weet je wat nou zo leuk is? Jij kunt een feestje naar keuze winnen!

De draaiboeken van Thuisfuif

Thuisfuif is een leuke webshop die onder andere draaiboeken voor kinderfeestjes verkoopt. Er zijn draaiboeken in verschillende thema’s, denk dan bijvoorbeeld aan een brandweerfeestje, een detectivefeestje of een prinsessenfeestje. Als je een draaiboek bestelt dan krijg je deze binnen 48 uur toegestuurd via de mail. Zo kun je zelf kijken voor hoeveel kinderen je alles uit wil printen. Een draaiboek bevat uitleg over het feestje en tips voor eten, drinken en decoratie. Maar ook allerlei andere dingen die je nodig hebt voor het feestje, bijvoorbeeld de uitnodigingen, spelkaarten en -onderdelen, een diploma en nog meer. En alles in het door jou gekozen thema.

Meer van Thuisfuif

Thuisfuif heeft nog meer printable artikelen die je kunt gebruiken voor jullie kinderfeestje. Zo hebben ze ook leuke bingo’s, gratis kleurplaten, gratis aftelkalenders… Naast de printable producten verhuurt Thuisfuif ook spullen zoals een pizzarette, een high tea servies of een brandweerpakket. Reden genoeg om even op de site van Thuisfuif.net rond te neuzen!

Winactie